631
page-template,page-template-blog-chequered,page-template-blog-chequered-php,page,page-id-631,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

April, 2022 Studio Kali Marie Claire Maison’da

Studio Kali, Marie Claire Maison'un Nisan 2022 sayısında, modern kilim tasarımı ve üretimi konusunda Türkiye'nin önde gelen tasarım stüdyoları ve markaları ile birlikte yer alıyor.

April, 2022 Studio Kali Singulart’da

Nisan 2022 itibariyle ürünlerimiz özgün sanat ve tasarım parçalarının sanat ve tasarımseverlerle buluştuğu Paris merkezli Singulart adlı online sanat galerisinde beğeniye sunulmaya başlandı. 

September, 2021 Studio Kali 1stDibs’de

Haziran 2021 itibariyle ürünlerimiz dünya çapında önde gelen tasarımların beğeniye sunulduğu prestijli bir platform olan, Amerika merkezli 1stDibs'de satışa sunulmakta.

May, 2021 Studio Kali’ye 2 Yeni A’ Design Award Ödülü

Fulden Topaloğlu Studio Kali için tasarladığı Ege Koleksiyonu ile Mobilya, Dekoratif Ürünler ve Ev Gereçleri kategorisinde 2021 yılı Gümüş A’ Design Award Ödülü’nün ve Yakamoz Koleksiyonu ile Demir A’ Design Award Ödülü’nün sahibi oldu.

December, 2020 Ödüllü Sama Koleksiyonumuz Elle Docoration’da

Elle Decoration dergisi Kasım-Aralık 2020 sayısında Studio Kali’nin ödüllü Sama Koleksiyonu’na yer veriyor. Sama Koleksiyonu A' Design Award Silver 2020 ve Design Turkey 2019 Üstün Tasarım Ödülü'nün sahibi.

September, 2020 Ödüllü Sama Koleksiyonumuz Marie Claire Maison’da

Marie Claire Maison dergisi Eylül 2020 sayısında Studio Kali’nin ödüllü Sama Koleksiyonu’na yer verdi. Fulden Topaloğlu’nun Studio Kali için tasarladığı Sama Koleksiyonu, 2020 yılı Gümüş A’ Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

February, 2020 EDIDA 2020 Ödülü

Tasarımcı Fulden Topaloğlu, Studio Kali için tasarladığı Ege ve Yakamoz kilim serileri ile Elle Decoration dergi ailesi tarafından düzenlenen EDIDA (Elle Decoration International Design Awards) Uluslararası Tasarım Ödülleri’nin sahibi oldu.

February, 2020 Studio Kali Elle Decoration’da

Elle Decoration dergisinin Ocak-Mart 2020 sayısı Studio Kali'nin Yakamoz No 4 isimli kilimine ve ödüllü Sama mobilya koleksiyonumuza yer veriyor.

January, 2020 Ödüllü Sama Koleksiyonumuz Maison Française’de

Maison Française dergisi Ocak 2020 sayısında Studio Kali’nin ödüllü Sama Koleksiyonu’na yer veriyor. Fulden Topaloğlu’nun Studio Kali için tasarladığı Sama Koleksiyonu, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2019’da “Üstün Tasarım Ödülü’nün” sahibi oldu.

November, 2019 Studio Kali ‘Tomtom Kırmızı Back to Home’ Etkinliğindeydi

Studio Kali 21-24 Kasım 2019’da, Tomtom Kaptan Sokak’taki tarihi Tomtom Kırmızı binasında gerçekleşen “Back to Home” etkinliğindeydi. Back to Home etkinliği, Maison Française ve Tomtom Designhood tarafından düzenlenen, son trend ve gelişmelerin gözlemlenmesine olanak veren, tasarım dolu bir etkinlik.

November, 2019 Sama Koleksiyonu Design Turkey 2019 Üstün Tasarım Ödülü’nü Aldı

Fulden Topaloğlu’nun Studio Kali için tasarladığı Sama Koleksiyonu, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2019’da “Üstün Tasarım Ödülü’nün” (Superior Design Award) sahibi oldu. Ödüller Design Week Turkey 2019 (Türkiye Tasarım Haftası 2019) kapsamında sahiplerini buldu.

November, 2019 Studio Kali Alldecor’da

Alldecor dergisi Sonbahar 2019 sayısında Studio Kali’ye ve kurucusu ve tasarımcısı Fulden Topaloğlu ile yaptığı bir söyleşiye yer verdi. Fulden Topaloğlu Studio Kali'nin hikayesini, tasarım yaklaşımını ve modern tasarım, sanat ve zanaat arakesitinde hayat bulan ürün koleksiyonunu anlattı.

October, 2019 Studio Kali SEV Connect Dergisinde

SEV Connect dergisi Sonbahar 2019 sayısında Studio Kali'ye yer verdi. Studio Kali'nin kurucusu ve tasarımcısı Fulden Topaloğlu ile yapılan söyleşide, mühendislikten tasarıma doğru ilerleyen kariyer yolunu, tasarım yaklaşımını ve Studio Kali'nin tasarım ve zanaat arakesitinde hayat bulan ürün koleksiyonunun hikayesini okuyabilirsiniz.

July, 2019 Studio Kali Online Tasarım Dergisi Tasarlayanlar’da

Online tasarım dergisi Tasarlayanlar’da, bu ay Studio Kali’yi okuyabilirsiniz. Tasarlayanlar, stüdyomuzdan ve çok disiplinli tasarım yaklaşımımızdan bahsederken, 2019 ürün koleksiyonumuzdan birçok ürüne de yer veriyor.

May, 2019 Studio Kali Marie Claire Maison’da

Marie Claire Maison dergisi Mayıs 2019 sayısında Studio Kali’ye “Yaratıcılık ve Tutku” başlığı altında yer verdi. Makale, Studio Kali’nin tasarım, sanat ve zanaatin arakesitinde hayat bulan 2019 ürün koleksiyonundan bir ürün seçkisine de yer veriyor.

May, 2019 Sama Mobilya Koleksiyonu Elle Decoration Dergisinde

Sama isimli mobilya koleksiyonumuz Elle Decoration Türkiye’nin Nisan-Mayıs 2019 sayısında. Sama koleksiyonu işlevsel yalınlığıyla çevresine özgün ve zarif bir dokunuş katıyor. İlhamını semazenlerden alan Sama koleksiyonu, konik kesit geometrisiyle oynayarak yalın ama özgün mobilyalar oluşturuyor.

April, 2019 Studio Kali Maison Française’de

Maison Française Türkiye Nisan 2019 sayısında Studio Kali’ye ve ürün koleksiyonumuzdan Sama askılık, Sama yüksek tabure ve Yakamoz No 6 adlı kilime yer verdi.